Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Több részletet olvashat az Adatkezelési tájékoztató oldalon.
Menü

365 napos visszaküldési garancia

A webáruházban vásárolt bútort a 14 napos elállás mellett a vásárlás napjától számított 365 napon belül, bármilyen indoklás nélkül visszaküldheti, és mi visszafizetjük a termék teljes vételárát.

A 365 napos pénzvisszafizetési garancia csak fel nem használt új, kizárólag eredeti csomagolásban lévő termékekre érvényes. A vételárat az áru raktárba visszaérkezése, átvétele és ellenőrzése után a Vevő 7 napon belül visszakapja ugyanazon fizetési móddal, mint ahogyan eredetileg fizetett, hacsak más megegyezés nem születik. A visszaküldési költségek a Vevőt terhelik.

 

Kérjük, ne kezdje el a bútorok összeszerelését, amíg nem olvasta el az alábbi tájékoztatónkat:

  • A bútort nem lehet összeszerelve visszaküldeni, illetve fontos, hogy az összeszerelést meg se kezdjék. A terméknek az eredeti, sérülésmentes csomagolásában kell lennie. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kibonthatja a dobozt.

  • A bútor összeszerelése előtt kérjük, figyelmesen vizsgálja meg azt: elégedett-e annak színével, minőségével, mivel nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket egyszer már összeszerelték.

  • Amennyiben elégedetlen a termékkel, és még nem kezdte meg az összeszerelést, tegye vissza az elemeket a dobozba úgy, ahogyan azok megérkeztek, és zárja vissza a dobozt a ragasztószalag segítségével.

  • A falra szerelhető elemek leszakadása esetén a keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk, kártérítési igény kizárva.

 

A 365 napos visszaküldési garanciával kapcsolatos részletes információért kérjük olvassa el a Vásárlási feltételeket, kérdés esetén pedig keressen bennünket a feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén.

Keresés