Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Több részletet olvashat az Adatkezelési tájékoztató oldalon.
Menü

Szállítás és szerelés

Szállítás menete:

A termékek kiszállítását egy szállítmányozási céggel együttműködve végezzük. A házhozszállítás díja lakáscímig történő eljuttatást jelent (járdaszegélyig vagy legfeljebb addig a pontig, ameddig a teherautó be tud hajtani). A szállítás forgalommentes zónákban, illetve tehergépkocsi-mentes zónákban nem kivitelezhető.

A lakásba szállítás extra szolgáltatásként megrendelhető, amennyiben a körülmények megfelelőek (széles mozgástérrel rendelkező lépcső, vagy megfelelő méretű és teherbírású lift, illetve megfelelő méretű ajtók). A lakásba szállítás díja első emeletig 2000 Ft, ezt követően további 2000 Ft/emelet. Amennyiben szeretné a szolgáltatást megrendelni, kérjük jelezze ezt rendeléskor a megjegyzés rovatban! Az előre nem jelzett lakásba szállítási igényt a szállítmányozó cég a helyszínen nem fogja tudni vállalni.

A szállítási idő bútoronként eltérő, ennek várható idejét a termékoldalakon találja meg. A megrendelt termékek raktárunkba való megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessük a szállítás időpontját. A megrendelt termékek a raktárunkba történő megérkezést követő maximum 7. munkanapon belül kiszállításra kerülnek a megadott szállítási címre.

A termékadatlapon szereplő szállítási idő tájékoztató jellegű, ettől a tényleges szállítási idő eltérhet. A megadott dátumot az esetlegesen közbeeső ünnepnapok módosítják.

 

A szállítási költségek az alábbiak szerint alakulnak:

Budapest:

Rendelési érték:

Szállítási költség:

0-50.000 Ft

10.000 Ft

50.000-150.000 Ft

5.000 Ft

150.000 Ft felett

ingyenes

 

Kistarcsa:

Rendelési érték:

Szállítási költség:

0-50.000 Ft

4.000 Ft

50.000 Ft felett

ingyenes

 

Kerepes, Nagytarcsa, Csömör, Gödöllő, Mogyoród, Pécel, Szada, Ecser, Gyömrő, Isaszeg, Maglód, Veresegyház:

Rendelési érték:

Szállítási költség:

0-50.000 Ft

10.000 Ft

50.000-150.000 Ft

5.000 Ft

150.000 Ft felett

ingyenes

 

Magyarország többi része:

(szállítás csak 50.000 Ft feletti rendelés esetén)

Rendelési érték:

Szállítási költség:

50.000-150.000 Ft

20.000 Ft

100.000-250.000 Ft

10.000 Ft

250.000 Ft felett

ingyenes

 

Szállításkor kérjük a csomagokat nyissa ki és ellenőrizze a termékeket. Ha bármilyen hibát, hiányosságot észlel, kérjük írja rá a számlára vagy a szállítólevélre. Ha esetleg a hibát később venné észre, keressen bennünket a +36 20 460 0585-os telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@siculusbutoraruhaz.hu e-mail címre.

 

Szállítási cím:

A megrendelt termékeket az Ön által megadott szállítási címre kézbesítjük, ez természetesen eltérhet a számlázási címtől.

 

Szerelés:

Házhozszállítás esetén lehetőség van szerelést is igényelni, ennek díja bruttó 8890 Ft/óra, ami a szerelés végén helyszínen fizetendő. A szerelési igényt kérjük megrendeléskor jelezze. A szerelést két szakértő partnerünk végzi.

Cégünk nem felel a talaj, illetve a fal egyenetlenségéért, ennek korrigálása a Vevő felelőssége. Villany (LED), víz és gázszerelést cégünk nem vállal.

A szereléssel kapcsolatos további kérdések esetén keresse Ügyfélszolgálatunkat.

 

Személyes átvétel:

Bemutatóüzletünk Budapest 16. kerületének határában, Kistarcsán található (pontos cím: 2143 Kistarcsa, Bellus József utca 2-4.). Üzletünk raktárából személyesen is átveheti a megrendelt termékeket nyitvatartási időben, előre egyeztetett időpontban. Személyes átvétel esetén az értesítést követően a vevőnek 10 munkanap áll rendelkezésére a termékek átvételéhez. Amennyiben az átvétel nem történik meg, úgy tárolási díjat számolunk fel: 10.000/hét.

Jellemzően tudunk segíteni az árumozgatásban, illetve az autóra pakolásban, azonban javasoljuk, hogy legalább ketten érkezzenek a termékekért a gördülékeny átvétel érdekében.

A személyes szállítás során a bútor sérülésmentes szállítása érdekében a csomagoláshoz, rögzítéshez szükséges anyagokat a vevő maga biztosítja (pl.: pléd, paplan, karton, szivacs).  Ha a vevő maga gondoskodik a bútor elszállításáról, a szállítás során keletkezett károkért az Eladó felelősséget nem vállal.

 

A szállítással és személyes átvétellel kapcsolatos részletes információért kérjük olvassa el a Vásárlási feltételeket, kérdés esetén pedig keressen bennünket a feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén.

Keresés