Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Több részletet olvashat az Adatkezelési tájékoztató oldalon.
Menü

Aqua Clean szövetek - a kárpittisztás sosem volt egyszerűbb!

Aqua Clean szövetek - a kárpittisztás sosem volt egyszerűbb!

Könnyebb megoldást keres a kanapé, vagy a székek tisztítására? Az Aqua Clean szövetekkel percek alatt megszabadulhat az olyan makacs szennyeződésektől is, mint a csokoládé, sár, kávé, vagy vörösbor. Tudjon meg többet az Aqua Clean szövetek működéséről blogbejegyzésünkben!

 

Az Aqua Clean szövetek gyártásakor egy forradalmian új technológiát alkalmaznak, amely lehetővé teszi, hogy a háztartásban leggyakrabban előforduló szennyeződések egyszerűen eltávolíthatók legyenek. Az eljárás során a szövetszálakat egy láthatatlan molekuláris bevonattal fedik be, így a szennyeződés nem tud megtapadni a kárpiton.

 

A tisztításhoz mindössze vízre és egy nedvszívó kendőre lesz szükség. Vegyszermentesen, pillanatok alatt eltávolíthatja a makacsabb szennyeződéseket is, mint a csokoládé, sár, vörösbor, kávé, vagy paradicsomszósz. Az Aqua Clean szövetek magas kopásállóságú, tartós szövetek, így sokáig élvezheti a kiszemelt kárpitos bútort hibátlan állapotban.

 

Tisztítás csupán 3 lépésben:

  • Itassa fel, illetve távolítsa el a bútorszövetre került szennyeződés nagyját
  • Öntsön a foltra tiszta vizet, illetve nedvesítsen be vízzel egy nedvszívó kendőt és törölje le vele a foltot. Várjon néhány másodpercet.
  • A nedves kendővel óvatosan törölgesse a foltot körkörös irányban. Ha a folt nem tűnik el teljesen, ismételje meg a folyamatot ahányszor csak szükséges.

 

Különösen ideális választás lehet kisgyermekes családoknak, illetve háziállatok tartása esetén is.

 

Az Aqua Clean technológiával a filctoll folt is könnyedén eltávolítható:

 

Amennyiben érdeklődik az Aqua Clean szövetek iránt, látogassa meg bútoráruházunkat, ahol megtekintheti (és megtapinthatja) teljes mintakollekciónkat.

Keresés