Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Több részletet olvashat az Adatkezelési tájékoztató oldalon.
Menü

Hatalmas évindító kedvezmények!

Hatalmas évindító kedvezmények! -15% + ingyenes házig szállítás minden teljes árú termék vásárlásakor. Kuponkód: 2021

A kedvezmény webáruházban a rendelés leadásakor, a 2021 kuponkód beírásával érvényesíthető. Személyes vásárlás esetén kérjük vásárláskor jelezze, hogy a kuponkód ismeretében igénybe szeretné venni akciónkat.

A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze.

A házhozszállítás díja lakáscímig történő eljuttatást jelent (járdaszegélyig vagy legfeljebb addig a pontig, ameddig a teherautó be tud hajtani). A szállítás forgalommentes zónákban, illetve tehergépkocsi-mentes zónákban nem kivitelezhető.

A lakásba szállítás extra szolgáltatásként megrendelhető, amennyiben a körülmények megfelelőek (széles mozgástérrel rendelkező lépcső, vagy megfelelő méretű és teherbírású lift, illetve megfelelő méretű ajtók). A lakásba szállítás díja első emeletig 2000 Ft, ezt követően további 2000 Ft/emelet.  Amennyiben szeretné a szolgáltatást megrendelni, kérjük jelezze ezt rendeléskor a megjegyzés rovatban!  Az előre nem jelzett lakásba szállítási igényt a szállítmányozó cég a helyszínen nem fogja tudni vállalni.

A kedvezmények érvényessége: 2021. 01. 07 - 31.

Keresés