Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Több részletet olvashat az Adatkezelési tájékoztató oldalon.
Menü

Min. -15% és ajándék házig szállítás

Min. -15% és ajándék házig szállítás Március végéig minden termékünk min. 15% kedvezménnyel vásárolható meg, és ajándék házig szállítást biztosítunk hozzá.

Az ajándék házig szállítás a webáruházban történő rendelés leadásakor, a MARCIUS kuponkóddal érvényesíthető.

A 15% (vagy magasabb) árengedményt a termékek kedvezményes ára tartalmazza.

A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze.

A házhozszállítás díja lakáscímig történő eljuttatást jelent (járdaszegélyig vagy legfeljebb addig a pontig, ameddig a teherautó be tud hajtani). A szállítás forgalommentes zónákban, illetve tehergépkocsi-mentes zónákban nem kivitelezhető.

A lakásba szállítás extra szolgáltatásként megrendelhető, amennyiben a körülmények megfelelőek (széles mozgástérrel rendelkező lépcső, vagy megfelelő méretű és teherbírású lift, illetve megfelelő méretű ajtók). A lakásba szállítás díja első emeletig 2700 Ft, ezt követően további 2700 Ft/emelet.  Amennyiben szeretné a szolgáltatást megrendelni, kérjük jelezze ezt rendeléskor a megjegyzés rovatban!  Az előre nem jelzett lakásba szállítási igényt a szállítmányozó cég a helyszínen nem fogja tudni vállalni.

A kedvezmények érvényessége: 2021. 03. 20 - 31.

Keresés